PRIVACY-POLITIK

1. Butikken bruger de oplysninger, som kunden giver i registreringsformularen eller ved at afgive en ordre, med det formål at gennemføre den kontrakt, der er indgået mellem parterne.

2. Denne privatlivspolitik specificerer især:

a) hvilke oplysninger kan butikken indsamle fra kunder,

b) hvor de oplysninger, der er indsamlet af butikken, gemmes,

c) hvordan butikken kan bruge oplysninger indsamlet om kunden,

d) til hvem butikken kan overføre de indsamlede oplysninger,

e) regler for brug af cookies.

3. Administratoren af ​​kundernes personlige data er butikken www.funnycase.pl, der opererer under virksomheden Lock-Tel Jan Wydro med base i Bochnia (ul. Kościuszki 7, værelse 2, 32-700 Bochnia) NIP 868-171-73-92; Regon: 852703199; Registreringsafdeling Hold. i Bochnia nr: 7131/09, Ew.Dział.Gosp.w Bochnia, [email protected], tlf. (+48) 12 21 000 80.

4. Det er frivilligt at give kunderne personlige oplysninger.

5. Butikken kan samle:

a) oplysninger indtastet i formularer på Butikens websted. De kan omfatte data, der er indtastet under registreringen, navnlig: navn, efternavn, adresse, kontaktoplysninger (e-mail, telefon, fax) samt data relateret til forretningsdrift, såsom: firma, hjemsted, NIP, Regon, nummer på det relevante register,

b) oplysninger modtaget ved korrespondance,

c) oplysninger indsamlet i undersøgelser, spørgeskemaer - det er ikke obligatorisk at udfylde dem,

d) oplysninger om kundeordrer,

e) information om, hvordan webstedet bruges, brugerens enheds-IP, data om operativsystemet, brugt browser - for at forbedre kvaliteten af ​​butikens tjenester.

6. De indsamlede data gemmes i hovedkvarteret for administratoren af ​​personoplysninger og kan overføres, lagres og behandles i Polen og i et tredjeland. Al indsamlet information gemmes på sikrede servere, og alle betalinger er krypteret ved hjælp af SSL.

7. Butikken kan bruge de indsamlede oplysninger især til:

a) præsentation af indholdet i butikken på den mest passende måde for kunder,

b) gøre det muligt for kunder at bruge butikken og til at indgå, implementere og afvikle kontrakter indgået gennem butikken,

c) håndhæve bestemmelserne i forordningerne,

d) løbende kontakt med klienter for at informere om ændringer,

e) personalisering af de tjenester, der tilbydes af butikken,

f) at få statistisk information om kunder ved at analysere IP-adresser og cookies,

g) at præsentere reklameformer, der er skræddersyet så meget som muligt til kundens profil,

h) at informere om butikstilbud (nyhedsbrev), hvis kunden accepterer det.

8. Butikken kan for at udføre kontrakten med kunden korrekt overføre deres data på grundlag af andre juridiske forhold for at:

a) afvikling af elektroniske betalinger

b) levering af regnskabsmæssige og juridiske tjenester osv.

c) udførelse af markedsføringsaktiviteter for den butik, som kunden hermed accepterer.

9. Enheder, der leverer tjenester til butikken, må under ingen omstændigheder bruge de opnåede data til deres egne forretningsformål.

10. Butikken gemmer kundedata ikke længere end nødvendigt for at nå formålet med den indgåede kontrakt samt for at imødekomme lovbestemte krav, især skattemæssige.

11. Kunden har ret til:

a) få adgang til, supplere, opdatere, rette, korrigere personlige data,

b) midlertidig eller permanent suspension af deres behandling eller sletning, hvis de er ufuldstændige, forældede, forkerte eller er blevet indsamlet i strid med loven eller ikke længere er nødvendige for at nå det formål, som de blev indsamlet til,

c) at fremsætte indvendinger i tilfælde, hvor behandling af data ikke er nødvendig for at opfylde juridisk begrundede formål, der udøves af datakontrollører eller datamodtagere, og behandlingen af ​​data krænker den registreredes rettigheder og friheder.

12. Kunden kan foretage ændringer i omfanget af sine personlige data gennem den valgte kontaktform angivet i punkt IV, stk. 5 i forordningerne.

13. Datadministratoren forbeholder sig retten til at nægte at slette kundens data, hvis deres opbevaring er nødvendig for at udføre kontrakten eller hvis det kræves i henhold til gældende lov. Butikken kan efterlade personens for- eller efternavn i P samlingen og PESEL-nummeret eller adressen for at undgå at genbruge personens data til oppositionens formål.

14. Kundens personlige data behandles i overensstemmelse med gældende lov og fortrolighedspolitikken, som kræver accept, inden de indgår en kontrakt med butikken.


Cart

No products

To be determined Shipping
0,00 DKK Total

Check out

Search

Menu

Product successfully added to your shopping cart
Quantity:
Total:
There are 0 items in your cart. There are 0 items in your cart.
Total shipping: To be determined
Total products:
Total:
Continue shopping Proceed to checkout